shop panache sport

Een goede stevige sport beha zoals deze van Panache Sport is heel belangrijk om je borsten, en zeker als je een grote cupmaat hebt, tijdens het sporten te beschermen tegen schokkende bewegingen en het scheuren van de ligamenten..

Panache Sport is ontwikkeld en getest met behulp van de nieuwste 3D-beweging en biomechanische technologie van Progressive Sports aan de Loughborough University in het Verenigd Koninkrijk.

Door de borsten in te kapselen in plaats van ze eenvoudig vast te binden, vermindert Panache Sport comfortabel 'bouncing' -  het op en neer bewegen van de borsten - met maar liefst 83%, terwijl het past en aanvoelt als een normale beha.

Het is de bedoeling van Panache Sport om te laten zien dat alle vrouwen het in zich hebben om hun doelen te bereiken, of het nu gaat om de eerste stap naar de sportschool of een marathon lopen. 

De Panache sport beha met beugel wordt hierdoor aanbevolen als dé ultieme sport beha voor verschillende sporten zoals hardlopen, joggen, fitness, voetbal, handbal, korfbal, tennis, volleybal. De Panache sport beha zonder beugel wordt eerder aanbevolen voor activiteiten waarbij je borsten niet hard op en neer moeten gaan 'yoga-pilates-bbb-flexibility enz..'

Panache Sport hanteert UK beha maten met UK cupmaat letters:

28 - 30 - 32 - 34 - 36 - 38 - 40 - B - C - D - DD - E - F - FF - G - GG - H - HH - J - JJ 

De artikelen van Panache Sport worden in de webshop aangeboden met de Europese beha maten en Europese cup maat letters:

60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 -90 - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M

beha bestellen van een UK lingerie merk

beha's leverbaar in de maten: EU 60-90 = FR 75-105= UK 28-40

slips leverbaar in de maten: EU 34-46 = FR 36-48 = UK 8-20