Panache Lingerie ontwerpt beha's voor grote cupmaten en staat garant voor een goede pasvorm, comfort en draagbaarheid die niet alleen bij je lichaam, maar ook bij je houding, passies en ervaringen past.
Er is een Panache-stijl die past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid, of je nu sexy en glamoureus of levendig en energiek bent, we hebben een pasvorm voor alles wat je bent.
Als je de basis goed vindt met een goed passende beha, wie weet wat je zou kunnen bereiken.
Panache Lingerie, 
opgericht in 1982 in het Verenigd Koninkrijk door Anthony Power, zag een opportuniteit zag in het ontwerpen van lingerie voor grote cup maten.
Sindsdien is het lingerie merk Panache uitgegroeid tot een globale lingeriefabrikant van succesvolle merken die wereldwijd verkocht worden. 
Ondertussen ontvingen zij reeds meerdere Awards voor hun lingerie collecties.
Gericht op de pasvorm en gespecialiseerd in kleine en grote beha maten, vanaf een D plus cupmaat is Panache een leider geworden op gebied van design.
Hun producten worden voortdurend verbeterd en verder ontwikkeld om er zeker van te zijn dat de pasvorm en de kwaliteit behouden blijven.
Maar het is niet alleen de pasvorm waar je zal van houden.
Dit alles samen met een perfecte ondersteuning om je vormen te transformeren en je dat nieuwe gevoel van zelfvertrouwen te geven, waarmee je je aan de wereld wil tonen.
De beha's van Panache, speciaal ontworpen voor grote cupmaten, benadrukken niet alleen de  hoogste kwaliteit, maar daarbij ook de trends. 
Panache is fier om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de moderne dame die op zoek is naar draagbaarheid en comfort voor haar dagdagelijkse basislingerie.
De basis setjes worden afgewisseld met trendy seizoen kleuren.
Ook voor de dames die op zoek zijn naar chique lingerie in een grote cup maat biedt Panache elk seizoen een prachtige collectie lingerie setjes aan en dit tegen betaalbare prijzen.

Panache Lingerie hanteert UK beha maten en UK cupmaat letters: D - DD - E - F - FF - G - GG - H - HH - J - JJ - K - die in de shop omgezet staan naar Europese beha maten en cupmaten. vergelijking tussen de EU/FR/UK cupmaat hantering

beha's leverbaar in de maten EU 60-100 = FR 75-115 - UK 28-44
slips leverbaar in de maten EU 34-46 = FR 36-48 = UK 8-20

shop panache lingerie